Home  |  Formbuilder  |  Waarom CloudFormz?  |  Hoe werkt het?  |  Tarieven  |  Contact      Nederlands  
Online formulieren maken was nog nooit zo gemakkelijk.
Gerelateerd:

Bestelformulier maken
Contactformulier maken
Hoe maak ik een online formulier

Lees meer
Inschrijfformulier maken tutorial (Wiki)

Inschrijfformulier maken tutorialDirect zelf formulier maken

  Geen technische kennis nodig, past op elke website en direct resultaat.


 

Wil je inschrijvingen ontvangen voor een seminar, webinar of een ander evenement en heb je gewoon snel een goed registratie formulier nodig?

Met CloudFormz maak je letterlijk binnen 10 minuten een kant en klaar inschrijfformulier zonder ook maar 1 regel code te schrijven. Wij bouwen aan de achterkant de database en scripts op.

Laat bezoekers direct betalen

Het is ook mogelijk om internet gebruikers die willen inschrijven te laten betalen via iDEAL, Mister Cash, creditcard, DIRECTebanking, overboeking en op rekening. Via een simpele setup is dit erg eenvoudig op te zetten. Zie de tutorial van het bestelformulier van CloudFormz hoe dit in zijn werk gaat.

Gebruikersvriendelijk inschrijfformulier

We begrijpen dat je bezoekers uit verschillende delen van de wereld kunnen komen. Alle meldingen op het registratie formulier worden automatisch in de taal van je bezoeker getoond.

Stel dat een Franse bezoeker een verplicht veld leeg laat krijgt hij/zij in het Frans een foutmelding geschreven met een "fluwelen handschoen".

Dit betekent dat er niet op een onmenselijke manier "Error 103: er is iets fout gegaan" getoond wordt maar een zin zoals "Sorry, wilt u ook de roodgemarkeerde velden invullen" waarna het betreffende veld rood kleurt.

Uit intern onderzoek is gebleken dat fluwelen foutmeldingen voor circa 14% meer conversie zorgen.

Inschrijvingen exporteren naar Excel

Wanneer je honderden bezoekers hebt is het handig als je een gastenlijst en/of overzicht hebt. Met de export naar Excel komen alle inschrijvingen in een Excel bestand terecht die je vervolgens kan uitprinten of opslaan voor eigen administratie. Wanneer je betaalde inschrijvingen verwerkt staan enkel de betalende bezoekers in het Excel overzicht.

Aan de slag

Klik hieronder op Direct beginnen om naar de gebruikersvriendelijke formulier generator te gaan waar je je inschrijfformulier kunt maken.

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Afbeelding gerelateerd met Inschrijfformulier maken tutorial

Tags: Inschrijfformulier maken tutorial, inschrijfformulier , formulier generator , tutorial, inschrijfformulierenTwitter: @CloudFormz