Home  |  Formbuilder  |  Waarom CloudFormz?  |  Hoe werkt het?  |  Tarieven  |  Contact      Nederlands  
Online formulieren maken was nog nooit zo gemakkelijk.

Algemene Voorwaarden

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van CloudFormz.
Door gebruik te maken van onze diensten en producten geef je aan op de hoogte en akkoord te zijn van deze voorwaarden.

Definities

1. CloudFormz: De dienstverlener met beperkte aansprakelijkheid. KvK nummer: 17259539, BTW nummer NL165619818B01
2. Klant: een rechtspersoon (B2B).

Prijzen

1. De prijzen die op de tarieven pagina getoond worden zijn altijd de officiële prijzen. CloudFormz behoud het recht om de prijzen aan te passen naar wens.
2. Bij pakket premium en licentie worden er servicekosten in rekening gebracht per succesvolle betaling die de klant ontvangt door het gebruik van de betaalmodule. Op moment van schrijven is dat €0,65ct servicekosten per transactie. Op www.cloudformz.com/tarieven/ staan altijd de op dit moment geldige tarieven.
3. Betalingen van iDEAL, Mister Cash en Sofort lopen via TargetPay.com, zij verwerken de ontvangen gelden en betalen ze uit.
4. Een gekocht pakket kan na 14 dagen na aankoop niet meer ongedaan of gedeeltelijk terug worden betaald wanneer klant besluit vroegtijdig te stoppen.

Het verlopen van bestelde diensten

1. Wanneer een maandelijks of jaarlijks pakket wordt afgenomen en het niet tijdig wordt verlengd
wordt het pakket na 2 werkdagen en een laatste herinnering permanent verwijderd.
2. Bij het premium en licentie pakket worden ingezonden reacties maximaal 2 maanden bewaard. Reacties voor een langere tijd bewaren heeft een meerprijs. Neem hiervoor gerust contact met ons op.
3. Formulieren die gekocht zijn in of voor 2013 zullen automatisch verwijderd worden zodra er een jaar lang geen inzendingen zijn binnengekomen.

Aansprakelijkheid

1. CloudFormz aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige verlies of schade die door de klant of derde partij wordt geleden door het gebruik van de aangeboden producten & diensten.
2. CloudFormz doet haar uiterste best om de aangeboden producten & diensten bereikbaar te houden. CloudFormz is echter nimmer aansprakelijk voor omzet bederving of elke andere schade of verlies door technische storingen, overmacht, hackers of elk ander mogelijk scenario.
3. De klant staat er voor in dat wordt voldaan aan alle verplichtingen op grond van de fiscale wetgeving en vrijwaart CloudFormz ter zake van alle aanspraken dienaangaande.
4. Klant is zelf verantwoordelijk voor correcte factuurgegevens.
5. Het kan zelden voorkomen dat de datacenter waar onze servers staan een storing hebben. CloudFormz is nooit aansprakelijk voor elke schade of verlies van gegevens en dit wordt dan ook gezien als overmacht.
6. Het ontvangen van persoonsgegevens via CloudFormz is niet toegestaan, tenzij er akkoord is gegaan met de verwerkersovereenkomst.
7. Indien Klant niet akkoord gaat met alle voorwaarden dient er geen bestelling geplaatst te worden.

Opslaan/verwerken van data

1. Bij het premium en licentie pakket worden ingezonden reacties gemiddeld 2 maanden bewaard.
2. Bij het standaard pakket worden ingezonden reacties dagelijks verwijderd, mede doordat dit pakket geen beheerpaneel heeft.
3. Ingezonden reacties ouder dan 2 maanden worden permanent verwijderd, tenzij anders overeengekomen is.
4. Klant dient zelf te bepalen of er gevoelige gegevens worden verzameld via zijn/haar formulier(en). Indien dat het geval is dient klant contact op te nemen met CloudFormz voor een verwerkersovereenkomst. Deze verwerkersovereenkomst wordt altijd door CloudFormz opgesteld.
5. Verwerk enkel persoonsgegevens van de 1e categorie (naw, telefoonnummer, geboortedatum e.d.), bijzondere persoonsgegevens zoals bijvoorbeeld medische persoonsgegevens, geloofsovertuigingen of ras zijn niet toegestaan.

Bestellen

1. Klant kan het gemaakte formulier 14 dagen gratis & vrijblijvend testen incl. alle opties en modules.
2. Klant dient te bepalen of de dienst aan de wensen en eisen voldoet voordat een bestelling geplaatst wordt.
3. Wanneer u als klant vragen heeft over een functie, stuur een e-mail naar info@cloudformz.com voordat u bestelt.
4. Het kan voorkomen dat een specifieke functie tijdelijk in onderhoud is, informeer of uw gewenste functies beschikbaar zijn.
5. Retourrecht particulieren: klant heeft binnen 14 dagen na aankoop de mogelijkheid om de bestelde diensten kostenloos en zonder opgave van reden te annuleren.

Ontbinding van overeenkomst

1. CloudFormz mag in specifieke gevallen (fraude, dreigementen, onhoudbare samenwerking of wanneer klant ontevreden is) bestelde producten/diensten beindigen.
2. CloudFormz is een low touch webdienst en prijzen zijn daarop ingesteld. CloudFormz behoudt het recht om de overeenkomst te ontbinden wanneer een klant meer dan 1 uur aan support nodig heeft op maandbasis.
3. Medio 2018 zal CloudFormz langzaam uitgefaseerd/beperkt worden. Reden hiervoor is dat de opvolger van CloudFormz medio 2018 gelanceerd wordt. Klanten kunnen gratis overstappen met het aantal maanden dat hun actieve pakket nog over heeft. Daarna gelden de nieuwe tarieven van de opvolger tenzij anders overeengekomen. Door nu (25-01-2018) klant te worden of te verlengen ga je ermee akkoord dat deze overgang plaats gaat vinden.
Overig

CloudFormz mag op elk gewenst moment de dienst verbeteren en uitbreiden naar eigen inzien.
CloudFormz mag op elk moment de Algemene Voorwaarden aanpassen.

Twitter: @CloudFormz