Home  |  Formbuilder  |  Waarom CloudFormz?  |  Hoe werkt het?  |  Tarieven  |  Contact      Nederlands  
Online formulieren maken was nog nooit zo gemakkelijk.

Waarom CloudFormz?


Veilig
Gemakkelijk
Snel
Veiligheid staat voorop bij CloudFormz. We doen er alles aan om opgeslagen data zo veilig mogelijk te bewaren en data veilig te verzenden.

Om zo transparant mogelijk te zijn zie je hieronder een opsomming van diverse veiligheidsmaatregelen en informatie over de servers:

- SSL 256bits verbinding beschikbaar.
- Belangrijke gegevens worden versleuteld verzonden.
- CloudFormz® draait op 3 SSD VPS systemen en 1 dedicated server waarvan 2 servers in Nederland staan en 2 servers in Amerika.
- De servers van CloudFormz® staan in een Tier 3 niveau bewaakte datacenter en staan in een kooi.
- Er wordt een logboek bijgehouden wie de kooi binnengaat en alleen geauthoriseerd personeel heeft toegang.
- Elke 3 uur maken we een backup.
- Alle servers zijn redundant opgebouwd.
- Opslag op basis van hardware RAID-10
- 1 Gbit netwerkaansluiting
CloudFormz® is een geavanceerde formbuilder (formuliergenerator) die zich vooral richt op gebruikersvriendelijkheid en veiligheid.

Zo kun je complexe handelingen uitvoeren zoals een betalingsysteem (iDEAL e.d.) instellen in slechts enkele stappen zonder technische kennis.

Je klikt simpelweg op de homepage of tarieven pagina op "Direct beginnen" en binnen enkele minuten maak en plaats je complete contact, bestel, inschrijf, enquête en andere webformulieren.

Zo kun je door simpelweg te slepen de volgorde van de formuliervelden wijzigen, aanpassingen zijn direct doorgevoerd zonder dat je telkens opnieuw op hoeft te slaan en stel je gemakkelijk bijvoorbeeld een bedankttekst in. Bijna alles is mogelijk.

Heb je vragen of kom je er niet uit?
Neem contact met ons op, we helpen je graag.
Ben je een webdesigner of webdeveloper?
Dan weet je dat webformulieren maken enorm veel tijd kost. Vooral complexe bestelformulieren. Je moet alles handmatig scripten, database instellen en testen of het werkt, debuggen en ga zo maar door.

Wat als je binnen 5 minuten een compleet werkend bestelformulier met iDEAL (e.a.) koppeling kan maken? Dit scheelt je snel 4-5 uur werk en een hoop frustratie.

Met het licentie pakket kun je 25 (uitbreidbaar) formulieren maken. Het mooie aan het licentiepakket is dat je 1 dashboard hebt voor al je webformulieren van je klant.

Stel je klant wilt een wijziging doorgeven.
Dan moet je weer de broncode aan gaan passen, ftp gegevens zoeken, je weet wel hoe het gaat. Wat als je nu via je dashboard online en visueel het formulier aan kan passen en de wijziging direct zichtbaar is op de website van de klant?
Betrouwbaar
Lage tarieven
Support
We streven naar 100% uptime van onze diensten. Het kan natuurlijk eens voorkomen dat er iets met een server mis gaat. Nu hebben we daar systemen voor die dat opvangen, maar ook als dat fout gaat kunnen we doorgaans binnen 2 uur het probleem verhelpen.

Groot onderhoud geven we meestal een week van te voren aan en voeren we meestal 's nachts uit om je zo min mogelijk tot last te zijn.We hebben alles zoveel mogelijk geautomatiseerd om onze kosten laag te houden. Hierdoor kunnen we je scherpe tarieven aanbieden. Ook hebben we een uniek prijs model zodat we iedereen kunnen helpen.

Wil je bijvoorbeeld een uitgebreid contactformulier? Dan is het standaard pakket de beste keus.

Wil je een complex formulier met bijvoorbeeld betaling integratie? Dan is pakket premium de beste keus.

Maak je veel formulieren? Dan is een licentie de goedkoopste keus (€199,95 per jaar).

Je zit nergens aan vast en een licentie is schaalbaar. Vooral geschikt voor webdesigners/webdevelopers.
Bijna elke klant die met de helpdesk contact heeft opgenomen weet dat we voor hem/haar klaar staan en snel reageren.

We denken graag met je mee, helpen je met het maken en plaatsen van je formulier in je website/webshop en zijn erg flexibel.

Onze helpdesk heeft geen 09:00 tot 17:00 uur mentaliteit en is vaak tot 22:00 uur bereikbaar per e-mail en regelmatig ook in het weekend.Referenties

CloudFormz® is beschikbaar en geschikt voor zowel particulieren, zzp-ers, kleine bedrijven en grote multinationals.
Hieronder zie je een kleine greep van bedrijven die CloudFormz® gebruiken.

Twitter: @CloudFormz