Desktop versie

Food Truck Festival 14,15 en 16 oktober

Een food truck festival is een bijeenkomst van vaak tientallen aangepaste busjes waarin een mini keuken is ingebouwd. Vaak wordt er een specialistisch gerecht bereidt zoals bijvoorbeeld Chinees eten.

Deze "eet busjes" zijn tegenwoordig enorm populair en de vroege versies bestonden al vanaf 1872, ook wel de "lunch wagen" genoemd. De gerechten en versiering lopen enorm uiteen en in combinatie met leuke muziek zijn food truck festivals enorm kleurrijk, knus en gezellig.

We gaan zelf ook meerdere malen naar deze evenementen en het is echt een aanrader. Er hangt een gezellige "bourgondische" sfeer en het eten is vaak super. Vooral de exotisch uitziende eet busjes zijn erg leuk om te zien (zie hieronder een voorbeeld). Vaak is de toegang geheel gratis en voor alle leeftijden geschikt. Zien we jou binnenkort? Zie onderaan deze pagina een agenda met de nog komende festivals.

Voorbeeld extreme styling   Overzicht    Paarse food truck

Impressie van een eet festival

Waar vind je ze?

De festivals verplaatsen zich continu maar de gezelligste plekken vind je naar mijn idee in Brabant. Denk bijvoorbeeld aan Den Bosch, Breda, Tilburg en zelfs Kaatsheuvel. Om je snel op weg te helpen hebben we hieronder links geplaatst naar de 2 bekendste sites met daarop alle datum's. Dit zijn wel twee verschillende festivals.

Agenda

Op de onderstaande datum's zijn er geplande festivals in Rotterdam en Oisterwijk. We raden je zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen en het zelf te ervaren.

Datum's:
30-09-2016: Oisterwijk, Lindeveld
01-10-2016: Oisterwijk, Lindeveld
02-10-2016: Oisterwijk, Lindeveld

14-10-2016: Rotterdam, Kralingse bos
15-10-2016: Rotterdam, Kralingse bos
16-10-2016: Rotterdam, Kralingse bos

Meer informatie

Wil je meer informatie over de eet busjes en waar ze allemaal komen? Bekijk dan eens deze sites:

www.rrrollend.nl
www.festival-trek.nl

Afbeelding gerelateerd met Food Truck Festival 14,15 en 16 oktober

Tags: Food Truck Festival 14,15 en 16 oktober, food truck, lekker eten, eet busjes, rrrollend, TREK
Artikel overzicht
Food Truck Festival 14,15 en 16 oktober


Gerelateerd:


Food Truck Festival 14,15 en 16 oktober (Wiki)